Datum: 03-10-2023 - 00:21
13
mrt
'20
KunstKlank en Popkoor Bloom moeten alle voorstellingen annuleren ivm maatregelen coronavirus.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

KunstKlank en Popkoor Bloom moeten alle voorstellingen annuleren ivm maatregelen coronavirus.

De extra maatregelen die zijn afgekondigd door de regering vanwege het coronavirus hebben ervoor gezorgd dat de voorstellingen WINTERREIS op 13, 14 en 15 maart niet door gaan. Evenementen met meer dan honderd personen worden afgelast. Het bestuur en de organisatie vinden dit ontzettend jammer. Allereerst voor het publiek, maar ook voor alle spelers...

musici, vrijwilligers en overige betrokkenen, die deze voorstelling met hart en ziel hebben gemaakt. Heeft u een ticket? Bewaar deze goed. Op een later moment zullen we besluiten of ‘WINTERREIS, zoektocht naar bevrijding’ alsnog, maar dan op een andere datum, kan plaatsvinden.

Tijdens de voorstelling wordt de Verzetskrant 2.0 uitgereikt. Deze is samengesteld door leerlingen van het Northgo College. Wilt u een exemplaar? Ze zijn (kostenloos) verkrijgbaar bij Boekhandel Van der Meer , de VVV’s in Noordwijkerhout en Noordwijk, de bibliotheken en bij Buijze Pers aan de Boekerslootlaan. Voor meer informatie, zie de website van KunstKlank. Daar vindt u een link naar de verzetskrant en ook achtergrondinformatie. 

De Muze heeft vanochtend bevestigd dat alle voorstellingen t/m 31 maart 2020 worden afgelast. Dus ook die van Popkoor Bloom op 14 en 15 maart 2020.

Zij vinden dit ontzettend jammer! Allereerst voor u als publiek maar ook voor de koorleden, dansers, musici en overige betrokkenen die dit theaterconcert met hart en ziel hebben gemaakt. Popkoor Bloom betreurt het dat de voorstellingen zijn afgelast, maar ze vinden ieders gezondheid het allerbelangrijkste en begrijpen het verbod.

Het is de intentie van Bloom om de concerten alsnog door te laten gaan op een later tijdstip. Zij gaan daarover in overleg met de Muze.
Vanwege de reeds gemaakte kosten is restitutie van de kaarten niet mogelijk. Iedereen wordt gevraagd die een kaartje heeft, deze goed te bewaren. Via de facebookpagina en website van Popkoor Bloom wordt u op de hoogte gehouden.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.