Datum: 30-07-2021 - 01:01
03
mrt
'20
Landelijke pers duikt op de Strandrups (update foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Landelijke pers duikt op de Strandrups (update foto's)

Een paar dagen geleden werd het bericht geplaatst dat de RDW geen toestemming geeft aan de Strandrups om nog te mogen rijden op het strand van Noordwijk. Al snel werd het bericht landelijk opgepakt, en werden er ook vragen gesteld door CDA-kamerlid Wytske Postma aan de verantwoordelijke minister...

Ook de gemeente Noordwijk kwam met een verklaring. Het was vanmorgen een drukte van belang op de Langevelderslag. Diverse filmploegen waren aanwezig om tv-opnames te maken. NPO1 WNL Goedemorgen Nederland, SBS6 met Hart van Nederland en Omroep West hebben reportages gemaakt. Eén van de tv ploegen is ook nog bij de burgemeester langs geweest.

Gasten van de Zonnebloem waren aanwezig om diverse ritjes met de Strandrups mee te rijden en ook hun stem te laten horen dat deze unieke Strandrups niet mag verdwijnen van het strand. 

Wanneer de tv-opnames worden uitgezonden is nog niet bekend.

Foto's en filmpje: Edwin de Beukelaar en de Zonnebloem

 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.