Datum: 31-03-2020 - 03:26
28
feb
'20
Palliam: Over Vasten, Vrijheid en Versieren.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Palliam: Over Vasten, Vrijheid en Versieren.

Op maandag 16 maart komt vanaf 19.30 uur de bekende psycholoog en auteur Vincent Duindam (o.a. Happinez) vertellen over hoe je door te vasten meer vrijheid kunt ervaren. In religieuze tradities gaat het vasten over reiniging, zuivering en compassie. Over het vinden van je innerlijke bron. Over het besef dat iemand anders...

het minder goed heeft dan jij. Slechts 4% van de mensen in Nederland zegt zich in de veertig dagen tot Pasen nog enigszins in te houden met snoep, eten of drinken. Toch kan je door te vasten een gevoel van vrijheid ervaren. In deze vrijheid kan je kiezen wat je jezelf ontzegt en waarvan je even niet afhankelijk wilt zijn. Het vasten helpt je om het leven eens mooi te versieren. Daarnaast heeft het ook een positief effect op je gezondheid.

De vastentijd is een uitgelezen periode om hier op een milde en speelse manier mee aan de slag te gaan. Duindam geeft in deze P-talk herkenbare voorbeelden die je op weg kunnen helpen. Inschrijven kan via www.palliam.nl Nieuwe Zeeweg 75 in Noordwijk. De avond duurt tot 21.30 uur en de bijdrage is € 5,-.

Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 12 08 34 23. Zie voor het volledige programma de website van Palliam.

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Opruimen NSS