Datum: 31-03-2020 - 04:49
25
feb
'20
Singlescafé 60+, georganiseerd door Welzijn Noordwijk en Teylingen.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Singlescafé 60+, georganiseerd door Welzijn Noordwijk en Teylingen.

Op zaterdag 28 maart organiseren Welzijn Noordwijk en Welzijn Teylingen weer een nieuwe editie van Daten 60+; het Singlescafé. Een gezellige avond in de buurt van Sassenheim waar single vrouwen en mannen gezellig en vrijblijvend met elkaar in gesprek kunnen gaan. Dit alles onder het genot van een hapje, drankje en muziek. Voor wie het wat spannend vindt om zomaar met iemand in gesprek te gaan, zijn er de hele avond organisatoren aanwezig. Zij kunnen soms het ijs breken...

om in contact te komen met die ene leuke man of vrouw. Iedere alleenstaande vanaf 60 jaar, wonend in Sassenheim, Voorhout, Warmond, Noordwijk of Noordwijkerhout, is van harte welkom. Het Singlescafé 60+ vindt plaats op een locatie in de buurt van Sassenheim en begint om 19.30 uur (zaal open 19.15 uur). Deelname bedraagt € 15,00 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee, hapjes en 2 consumptiebonnen.

Aanmelden kan tot 14 maart via de website van Welzijn Teylingen of telefonisch via 0252-231805. Deelname is pas definitief na ontvangst van de schriftelijke bevestiging.

Om de locatie discreet te houden, ontvangt men de locatiegegevens bij de bevestiging.

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Opruimen NSS