Datum: 02-04-2020 - 00:49
21
feb
'20
Lezing Mannelijke en Vrouwelijke energie in de nieuwe tijd bij Bewust Bollenstreek.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Lezing Mannelijke en Vrouwelijke energie in de nieuwe tijd bij Bewust Bollenstreek.

Bekend filosofe/schrijfster Pamela Kribbe is voor de 2e keer te gast bij het netwerk Bewust Bollenstreek. Zondag 23 februari geeft zij om 14.00u een lezing die in het teken staat van de balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie in deze nieuwe tijd. Pamela Kribbe channelt bij deze lezing Maria Magdalena en zal, na de pauze, vanuit deze energie ook persoonlijke vragen beantwoorden vanuit de zaal...

Pamela Kribbe schreef ondermeer ‘De verboden vrouw spreekt’ en geeft in het hele land gechannelde lezingen. Deze lezing vindt plaats in De Muze, Wantveld 2 in Noordwijk en wordt muzikaal begeleid door singer/songwriter Dennis Kivit.

De maand februari heeft Bewust Bollenstreek al haar evenementen in teken staan van de Liefde, zo ook deze. De maand wordt 29 februari afgesloten met het 1e Festival van de Liefde in Hillegom, waar men kan kiezen uit een gevarieerd programma van workshops, lezingen, yoga, qigong, massage, reiki, healing en waar Dennis Kivit wederom zal optreden.

Voor meer informatie en het reserveren van kaarten:www.bewustbollenstreek.nl. Ook aan de kassa zijn op dit moment nog kaarten verkrijgbaar.