Datum: 19-09-2021 - 20:06
19
feb
'20
Een Valentijnsgroet voor mensen met dementie.
Geschreven door dementievriendelijk noordwijk

Een Valentijnsgroet voor mensen met dementie.

Het Northgo college organiseerde afgelopen week een fantastische actie! Tijdens de ‘Valentijnsweek’ verkocht de school Valentijnskaarten voor een goed doel. Voor slechts één euro konden leerlingen leuke Valentijnskaarten kopen die op Valentijnsdag gratis binnen de school bezorgd werden. De opbrengst gaat in het kader van een dementievriendelijk Noordwijk, naar mensen met dementie...

Valentijnsgroet
De actie was een groot succes! De leerlingen stuurden massaal een Valentijnsgroet aan geheime liefdes, beste vriendinnen, hun broertje of zusje of hun favoriete docent. De actie is onderdeel van de goede doelen actie die de school in 2020 het gehele jaar door steunt: mensen met dementie. Het Northgo college hoopt aan het einde van het jaar een mooi bedrag te overhandigen aan de twee zorgorganisaties in Noordwijk.

Op de website of facebookpagina van Dementievriendelijk Noordwijk kunt u alle informatie vinden over dit onderwerp.

Foto: PR Northgo College

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.