Datum: 31-03-2020 - 02:56
20
feb
'20
In maart en april helpt de Bibliotheek Bollenstreek bij het invullen van de belastingaangifte.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

In maart en april helpt de Bibliotheek Bollenstreek bij het invullen van de belastingaangifte.

In maart en april geeft fiscalist Tanja Verstelle belastingtips tijdens een workshop over de belastingaangifte in de bibliotheek Noordwijk en bij de Volksuniversiteit Oegstgeest. Heb je hulp nodig bij je belastingaangifte of doe je dit zelf en ben je vooral nieuwsgierig of dat (nog) voordeliger kan? Tanja Verstelle vertelt wat je allemaal zelf kunt regelen voor een voordelige belastingaangifte en neemt je mee langs de onderwerpen die voor jou van belang kunnen zijn....

Denk hierbij aan DigiD, de bepaling van (gezamenlijk) inkomen en vermogen, wonen, aftrek van ziektekosten, heffingskortingen, toeslagen en eigen bijdragen etc. Ook geeft zij informatie over giften, schenken en erven.

Tanja Verstelle is een maatschappelijk betrokken belastingadviseur. Zij werkt onder meer voor particulieren, ondernemers/ZZP-ers, goede doelen en het mkb. Haar specialisaties zijn digitaal mindervaardigen, crowdfunding, community finance, energietransitie, fiscaal informatierecht en platformeconomie. Ze is ingeschreven in het Register Belastingadviseurs.

Deze bijeenkomst vindt plaats in het kader van een convenant dat Koninklijke Bibliotheek (KB) en Belastingdienst in 2016 sloten. Bijna alle 800 vestigingen van bibliotheken in Nederland geven gratis toegang tot computers met internet en printfaciliteiten om online zaken te doen met de overheid. Daarnaast organiseren bibliotheken cursussen over dit onderwerp. Ook bieden we in samenwerking met maatschappelijke organisaties hulp bij het invullen van (online) belastingaangiften en/of houden we belastingspreekuren.

Bibliotheek Noordwijk

Datum: 3 maart Tijd: 10:00 – 12:00 uur

Volksuniversiteit Oegstgeest

Datum: 12 maart Tijd: 10:00 – 12:00 uur

Entree € 2,50 leden, € 5,- niet-leden. Kaartverkoop via de website van Bibliotheek Bollenstreek, of 071-3611710 (Noordwijk) of 071-5237351 (Oegstgeest)