Datum: 15-08-2020 - 03:50
14
feb
'20
Carnavalsprogramma CV de Noortukkers.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Carnavalsprogramma CV de Noortukkers.

Vrijdag 21 februari start Carnavalvereniging de Noortukkers om 19:00 uur het carnavalsprogramma met de 6e verlichte optocht van de Bollenstreek. De route is dit jaar verandert, zie hiervoor onze site of facebookpagina. Start is op de Zuidbroek/Schiestraat. Bij café de Meerniet en café Thomas zal er een blaaskapel staan om de sfeer er alvast goed in te brengen...

Het beloofd opnieuw een waar spektakel te worden dus komt allen kijken! Aansluitend is de bekendmaking van de winnaar en een gratis feestavond in het Northgo College

Zaterdagmiddag 22 februari zijn beide Prinsenparen aanwezig op het SJC jeugdfeest. De dag wordt afgesloten met een 90’s party met medewerking van De Party Animals. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Keurslagerij Krijn van der Bent en Flitz voor Kids. Het feest vindt plaats in het Northgo College van 21:00 tot 1:00 uur.

Traditiegetrouw is op zondag 23 februari van 13:30 tot 17:00 uur de gezinsmiddag met dit jaar als thema Cakes&Candy. Ook dit jaar zijn er weer vele extra’s om alle kinderen van Noordwijk een fantastische middag te bezorgen. Denk hierbij aan een ballonnen clown, popcornmachine, suikerspinmachine en schmink mogelijkheden. Toegang is gratis voor leden en kinderen tot 12 jaar, niet-leden vanaf 12 jaar betalen €5,-. De dag wordt afgesloten met de Familie Dinner show. Inschrijven hiervoor is niet meer mogelijk.

Op maandag 24 februari vanaf 14:11 uur verspreid het carnavalsgevoel zich over diverse kroegen in Noordwijk tijdens de jaarlijkse kroegentocht. Het thema hiervoor is 90‘s. De avond wordt afgesloten met een feestavond in café de Wels.

Dinsdag 25 februari worden Groot Hoogwaak en Woonzorgcentrum Sint Jeroen bezocht. Het carnaval wordt beëindigd met een doorzettersbal in café de Wels.

Voor meer informatie en het kopen van een echte Noortukkers vlag kijkt u op onze site www.denoortukkers.nl of op onze facebookpagina.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)