Datum: 02-06-2020 - 09:35
13
feb
'20
Auto met fietster in botsing.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Auto met fietster in botsing.

De politie en de ambulancedienst zijn donderdag 13 februari opgeroepen voor een ongeval met letsel aan de Nieuwe Zeeweg in Noordwijk. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Duinweg. Even na zeven uur die ochtend kwamen een personenauto en een fietsster hier met elkaar in botsing. De vrouw belandde...

op de voorruit van de auto die daardoor schade opliep. Hulpdiensten werden in kennis gesteld waarop de politie en een ambulance ter plaatse kwamen. Bij aankomst van de ambulance is de vrouw de ambulance in geholpen en werden daar de nodige medische controles uitgevoerd. De fietsster werd vervolgens naar een ziekenhuis vervoerd. Welk letsel de vrouw opliep is niet bekend. De politie maakte foto's van de fiets en van de auto. 

De fiets van het slachtoffer werd meegenomen door een bekende. De auto kon nog wel verder maar zal vanwege de erge schade wel zijn auto moeten laten repareren.

Foto's: BON

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)