Datum: 25-09-2021 - 23:09
10
feb
'20
Theatergroep Raponsel doet de jaren '60 opnieuw herleven.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Theatergroep Raponsel doet de jaren '60 opnieuw herleven.

Afgelopen weekend heeft theatergroep Raponsel opnieuw de jaren ’60 doen herleven met hun voorstelling ‘De Bonte Sixties’. In totaal zijn er inmiddels elf voorstellingen gespeeld en steeds met heel veel enthousiaste reacties vanuit het publiek. En zo kwamen ook deze keer weer bekende personages als Dorus, Dikke Deur, Malle Pietje, Frater Venantius en tante Hannie tot leven net als John Lennon, Yoko Ono, Janis Joplin, Elizabeth Taylor, Dusty Springfield, Jacqueline Kennedy én Marilyn Monroe!...

Tekstschrijver en regisseur, Jos van Varik, is dan ook met recht trots op alle acteurs en actrices en daarnaast ook op de mannen van het licht en geluid: Jelte Molendijk en Niels van den Nieuwendijk, de gastvrouwen Sylvia Davelaar en Anne Geluk en natuurlijk ook de muzikanten die weer voor mieterse en herkenbare muziek zorgden: Hans Blömer (cargon) Peter Dubbelaar (bas), Kees Twilt (gitaar én xylofoon), Guus Wakelkamp (keyboard/ gitaar) en Pauline Zonneveld (keyboard/ accordeon).
De zang werd deze keer verzorgd door Chantal van der Klugt van de Noordwijkse musical school ‘On Stage’.

Foto: Richard van Egmond

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.