Datum: 02-04-2020 - 01:30
06
feb
'20
Repair Café Northgo heeft een nieuwe locatie!
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Repair Café Northgo heeft een nieuwe locatie!

Wat doe je met een Strijkijzer die niet meer warm wordt? Of met koffiezetapparaat die niet meer werkt? E wat te doen met een computer die super traag is? Weggooien? Mooi niet! Op zaterdag 15 februari is er weer een Repair Café Northgo. Op zaterdag 15 februari, vanaf 14:00 uur, bent u weer van harte welkom bij het Repair Café Northgo en wel op een nieuwe locatie!...

Het Repair Café Nortgho is heeft zijn nieuwe plek gevonden in De Wieken aan de Wassenaarsestraat 5 in Noordwijk Binnen. De locatie is wel bekend, de ligging is centraal en er is een hele gezellige bar aanwezig.

We gooien met zijn allen zo ontzettend veel weg en dat is vaak helemaal niet nodig. Door repareren te promoten, wil het Repair Café Northgo bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg, maar ook de kunst van het zelf repareren te promoten. En ook voor de eigenaren van de spullen scheelt het geld als er geen nieuw apparaat aangeschaft hoeft te worden.

Tussen 14:00 en 17:00 uur staan diverse vaklieden klaar: elektriciens, naaister, en andere technische deskundigen om te helpen bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en diverse materialen zijn aanwezig. Neem je kapotte spullen mee van thuis zoals broodroosters, lampjes, föhns, kleding, fietsen, speelgoed, computers... alles wat het niet meer doet, is welkom. De vaklui in het Repair Café weten bijna altijd raad.

Het Repair Café brengt ook buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact. Als je samen met een tot dan toe onbekende buurtgenoot een fiets, een cd-speler of een broek hebt gerepareerd, bekijk je die persoon toch anders als je hem of haar de volgende keer op straat tegenkomt. Samen repareren kan leiden tot heel leuke contacten in de buurt.

Het Repair Café Northgo organiseert i.p. iedere 3e zaterdag van de maand een gezellige repareer bijeenkomst. Kijk ook op onze website van Repair Café Northgo of volg ons op Facebook. Tot 15 feb in De Wieken! Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.