Datum: 31-03-2020 - 04:27
07
feb
'20
Zadelpijn voor dementie, elfstedentocht op de fiets voor het goede doel.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Zadelpijn voor dementie, elfstedentocht op de fiets voor het goede doel.

Hallo, wij zijn Ben Zonneveld, Corné den Elzen, Peter Turenhout, Hans Turenhout, Krijn van der Bent en Marcel Mooijekind. Wij kennen elkaar via carnavalsvereniging de Noortukkers.
Als carnavalsvereniging zijn wij sociaal betrokken en komen wij ook bij de senioren. Daar is ook deels het idee ontstaan. Wij gaan van 16 t/m 18 april de elfstedentocht...

op de fiets afleggen. Het doel waarom we dit gaan doen is om geld in te zamelen voor Marente/Sint Jeroen en dit om te zorgen dat er geld beschikbaar komt om aanpassingen te plegen om de lokatie meer dementie vriendelijk te maken. Wij doen dit onder het mom van zadelpijn voor dementie omdat wij geen geoefende fietsers zijn. Het gaat om in totaal 295 kilometer die wij gaan afleggen.

Helaas komt dementie steeds meer voor en kennen we bijna allemaal al dan niet direct wel iemand die met dementie te maken krijgt. Wij hopen een beroep op u te doen om een gift te doen zodat wij een mooi bedrag na afloop van onze barre tocht aan Marente kunnen overhandigen en daarmee een stukje woongenot en plezier aan onze oudere medemens te geven.

Voor bedrijven kunnen wij uiteraard een sponsor factuur verzorgen, zodat uw gift ook belasting en boekhoudtechnisch verantwoord is. Voor giften van € 500,- en meer kunnen wij uw logo als u dat aanlevert op onze fietskleding plaatsen zodat u tijdens onze trainingskilometers en de elfstedentocht zichtbaar bent. Ook zal iedere sponsor genoemd worden op onze facebookpagina.

Met het oog op de productie van de kleding, hebben wij een deadline De kleding moet ontworpen en gemaakt worden. Dan kan het ook tijdens de trainingskilometers gedragen worden. Aanmeldingen t/m 9 februari kunnen nog meegenomen worden voor het ontwerp van de kleding. (minimaal donatie/sponsoring/gift € 500,-)

Voor degene die € 250,- of meer sponsoren hebben wij op 19 april 's middags tussen 15.00 uur en 17.00 uur een meet en greet met de rijders in de Wels waar we de cheque met het bedrag overhandigen aan Marente/Sint Jeroen.

Ook als particulier kunt u natuurlijk doneren als ons doel u aanspreekt, via onze facebookpagina komt er ook een donatielink. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben dan horen wij het graag.

U kunt u donatie doen op rekening nummer: NL52 RBRB 0939 6860 15 tnv. cv de Noortukkers ovv zadelpijn voor dementie. Bij voorbaat bedankt!

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Opruimen NSS