Datum: 04-04-2020 - 22:19
05
feb
'20
Proef Noordwijk viert 75 Jaar Gastvrijheid in Noordwijk
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Proef Noordwijk viert 75 Jaar Gastvrijheid in Noordwijk

Na een jaar van weggeweest heeft Proef Noordwijk het voornemen om de vijfde editie in 2020 te organiseren in het weekend van 26-27-28 juni a.s. Wederom op het intieme en inmiddels beproefde Verkadeplein aan de Van Limburg Stirumstraat in Noordwijk-Binnen. Culinaire liefhebbers zullen drie dagen lang de gelegenheid hebben...

om op verschillende wijzen kennis te maken met het culinaire aanbod van Noordwijk. De lustrumeditie krijgt als thema “75 Jaar Gastvrijheid in Noordwijk” inhakend op het jaarthema van de Gemeente Noordwijk “75 Jaar Vrijheid”. Op het parkeerterrein naast de R.K. Sint-Jeroenskerk zal het evenemententerrein wederom worden ingericht met een overdekte “markthal”, waarin de culinaire ondernemers zich kunnen opstellen met een bereiding- en afhaalinrichting. Alles rondom een groot binnen – en buitenterras, waardoor de bezoekers in de gelegenheid zijn hun menu samen te stellen uit het aanbod van alle deelnemers.

Tijdens het gehele evenement is er ook muzikaal entertainment, dat dit jaar zal worden samengesteld uit muziek van de jaren ’40-’50 en jong talent uit Noordwijk. Op dit moment is de inschrijving gestart voor deelname aan het evenement door restaurateurs en food retailers in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk. Uiteraard met als doel een zo groot mogelijke diversiteit te bieden aan culinair aanbod.

Om het evenement verder inhoud te geven en voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken, is Proef Noordwijk ook geïnteresseerd in sponsoren. Zowel financieel als materieel. De organisatie heeft hiervoor verschillende relatie- en sponsorpakketten beschikbaar. Ook is iedereen welkom als Vriend van Proef Noordwijk. Geïnteresseerde restaurants, food retailers en sponsors kunnen contact opnemen met Jos Westgeest (06 53 62 20 51) of André Alkema (06 45 36 20 54). Of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.