Datum: 26-02-2020 - 23:26
22
jan
'20
Afscheid van waarnemend burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld. (foto's raadsvergadering)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Afscheid van waarnemend burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld. (foto's raadsvergadering)

De gemeenteraad en de wethouders hebben dinsdagavond in een bijzondere raadsvergadering afscheid genomen van waarnemend burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld. Na iets meer dan een jaar neemt zij afscheid van de gemeente Noordwijk en haar inwoners. Wethouder Sjaak van den Berg namens het college en Louis Koppel (GroenLinks) namens de gemeenteraad, bedankten haar...

voor het goede werk wat ze gedaan heeft in het eerste jaar na de fusie van Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk.

Dinsdagmiddag werd door het college al informeel afscheid genomen van de waarnemend burgemeester, hierbij kreeg ze een cheque uitgereikt van € 250,- voor een opvangcentrum voor gehandicapten in Benin-West-Afrika. Precies zoals ze dat graag wilde als afscheidscadeau.

Jon Hermans-Vloedbeld wordt met ingang van maandag 27 januari opgevolgd door Wendy Verkley die daarvoor burgemeester was van Uitgeest en waar met ingang van dezelfde dinsdagavond oud-burgemeester van Noordwijkerhout Gerrit Goedhart tot waarnemend burgemeester is benoemd. (Klik hier voor het item op Blik Op Noordwijkerhout).

U kunt de drie toespraken van wethouder Sjaak van den Berg, Louis Koppel en burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld terugluisteren via de volgende link > bij sluiting punt 8 : klik hier. 

Afscheidsreceptie waarnemend burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld. Het gemeentebestuur nodigt u met veel genoegen uit voor het afscheid van waarnemend burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld op donderdag 23 januari 2020. Het afscheid bestaat uit twee delen. Een interactieve sessie over geluk en een receptie. U bent van harte welkom. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 23 januari 2020 in het NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout.

De middag bestaat uit twee delen die u ook los kunt bijwonen.

16:15 uur | Ontvangst (zaal open)

16:30 uur | Interactieve sessie met spreker Patrick van Hees. Thema: ‘Het geluk van Noordwijk’

18:00 uur | Receptie

20:00 uur | Einde

Mevrouw Hermans-Vloedbeld stelt uw aanwezigheid zeer op prijs, maar houdt niet zo van lange rijen. Ze loopt tijdens de receptie graag rond om met u in gesprek te gaan.

Liever geen cadeau, maar een donatie: Mevrouw Hermans-Vloedbeld ontvangt liever geen cadeau voor haar afscheid. Indien u toch iets wilt doen, dan geeft zij de voorkeur aan een donatie aan haar geliefde goede doel: het project ‘De tuin van Toyo’ van de Stichting Vrienden van Toyo. Meer informatie is te vinden op: www.noordwijk.nl/detuinvantoyo.

Foto's 1 en 5 gemeente Noordwijk.