Datum: 26-02-2020 - 23:52
22
jan
'20
Nationale Voorleesdagen van start. Dennis Salman en Gerda Duivenvoorde lezen voor in het Cultuurcafé en in de Dirk Noordwijk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Nationale Voorleesdagen van start. Dennis Salman en Gerda Duivenvoorde lezen voor in het Cultuurcafé en in de Dirk Noordwijk.

Vandaag zijn de Nationale Voorleesdagen van start gegaan. Ongeveer 40 kinderen van basisschool De Schapendel waren te gast in het Cultuurcafé om te genieten van een heerlijk ontbijt, georganiseerd en aangeboden door Dirk van den Broek Supermarkt, en te luisteren naar het verhaal van Moppereend, voorgelezen door wethouder Dennis Salman....

Na het voorlezen werden Dennis Salman en Aad van der Zalm, supermarktmanager, hartelijk bedankt door Nadine van het Cultuurcafé en ontvingen een leuk voorleesboek.

De helft van de kinderen, ongeveer 20, gingen achter Aad van der Zalm aan de supermarkt in, waar Gerda Duivenvoorde de kinderen al zat op te wachten. Ze had ooit eens aangegeven dat ze als wens had in een supermarkt te kunnen voorlezen, en dat ging dan echt gebeuren vandaag! Met lege kratjes was er een heuse 'tribune' gemaakt en konden de kinderen genieten van het verhaal, ondersteund door knuffeldieren.

De Nationale Voorleesdagen zijn dus vandaag van start gegaan. Hier kunt u het programma lezen van Bibliotheek Noordwijk.