Datum: 27-02-2020 - 21:14
17
jan
'20
KTS uit Voorhout doneert 150 verse maaltijden aan de voedselbanken Teylingen, Noordwijk en Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

KTS uit Voorhout doneert 150 verse maaltijden aan de voedselbanken Teylingen, Noordwijk en Noordwijkerhout.

‘Oog voor voedsel, hart voor mensen’. Op16 januari doneert de KTS uit Voorhout 150 verse maaltijden aan de voedselbanken Teylingen, Noordwijk en Noordwijkerhout. Al jaren organiseert de KTS samen met de leerlingen en docenten in de laatste week voor Kerst een kerstmarkt,...

waarvan de opbrengst wordt geschonken aan een goed doel. Dit jaar zijn de voedselbanken uit onze regio het goede doel, met de bedoeling om mensen een steuntje in de rug te geven. In samenspraak met de vrijwilligers van de voedselbanken is afgesproken de opbrengst van de markt (€ 3.000,-) om te zetten in verse maaltijden, die zijn samengesteld en bereid door de leerlingen van de horeca- en bakkerij afdeling van de KTS. 

Het is tegenwoordig namelijk niet meer voor iedereen vanzelfsprekend om dagelijks een verse maaltijd op tafel te kunnen zetten.

Donderdag 16 januari was de eerste levering bestaande uit een vers bereide maaltijdsoep en tiramisu. De overige leveringen vinden plaats in februari, maart en april van dit jaar.