Datum: 27-02-2020 - 22:11
17
jan
'20
Jonge figuranten gezocht voor opname kerstserie van de VPRO.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Jonge figuranten gezocht voor opname kerstserie van de VPRO.

Voor de kinderserie van ‘Rudy’s Grote Kerstshow’, zijn we voor deze kerstserie in samenwerking met de VPRO op zoek naar jonge figuranten. De serie bestaande uit 20 afleveringen met ieder een lengte van 10 minuten, zal in de aanloop naar kerst 2020 op Zapp dagelijks worden uitgezonden....

Onderstaand een kleine logline over het project: Wanneer Rudy, een populair kindsterretje, per ongeluk wordt ontvoerd door de ouders van de ernstig zieke Sara, zet zijn familie alles op alles om hem terug te vinden, maar in de bijzondere kerstperiode die daarop volgt, groeit er een band tussen Rudy en Sara en ontstaat bij Rudy twijfel of hij nog wel naar zijn oude leven terug wil. De serie wordt geregisseerd door Anna van der Heiden, o.a. bekend van De Liefhebbers, gefilmd door Bert Pot, bekend van o.a. Bumperkleef & Dunya en Desie, en geproduceerd door Pupkin, bekend van Smeris, van God Los en de nieuwe Netflix serie: Ares. 

Aanstaande dinsdag 21 januari draaien we in de strandtent van Huis ter Duin. We draaien daar een “Sweet Thirteen” feest van Amélie, waar de grote ster Rudy Beckers komt optreden. We zijn hard op zoek naar jongens en meiden rond de 13 jaar, die zin hebben in een hele gezellige verjaardag en die het leuk vinden om een kijkje op de filmset te nemen. Het wordt een hele gezellige dag!

Praktische informatie:
- 13.00 - 22.00
- 25 euro vergoeding
- eten en drinken op de set
- strandtent Huis ter Duin

Wil je mee doen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de volgende gegevens:
- Volledige naam
- Geboortedatum
- BSN
- 06 nummer
- emailadres