Datum: 23-09-2020 - 21:49
14
jan
'20
Maak mee! Stichting de Makers zoekt bestuursleden.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Maak mee! Stichting de Makers zoekt bestuursleden.

Stichting De Makers zoekt bestuursleden die een bijdrage willen leveren aan de realisering van theaterproducties door getalenteerde jongeren. De Makers richten zich op het ontwikkelen van professioneel theater met amateurs. Het werkgebied is Noordwijk en omstreken....

Voor de theaterproducties is de artistieke leiding verantwoordelijk. Er is een bestuur aangesteld om met hen deze producties mogelijk te maken.

Bijdrage van de bestuursleden
De bijdrage van de bestuursleden bestaat uit het ondersteunen van de artistieke leiding bij fondsenwerving, secretariële en financiële taken. Alsmede coördinerende functies met betrekking tot vrijwilligers zoals PR, decor, kostuum, technische en logistieke activiteiten.
Het bestuur en de artistieke leiding overleggen eenmaal in de twee maanden in Sassenheim.
Wil je meer informatie? Kijk dan op facebook bij De Makers Theater.

Reageren
Heb je interesse om Stichting De Makers mee verder te professionaliseren en het plezier daarin met elkaar te delen? Heb je bestuurlijke ervaring of wil je die graag opdoen én heb je hart voor theater? Dan nodigen we je uit om te reageren .
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag met je contactgegevens, motivatie en op welk vlak je een bijdrage wilt leveren.
NB.: De reactietermijn sluit op 6 februari. De kennismaking zal in Sassenheim zijn in week 7.

Foto: Richard van Egmond.