Datum: 30-07-2021 - 00:27
13
jan
'20
De eerste baby 2020 van de gemeente Noordwijk: Jessy Alders!
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

De eerste baby 2020 van de gemeente Noordwijk: Jessy Alders!

Jessy Alders is geboren op 1 januari 2020 om 9.30 uur in de ochtend, thuis in Noordwijkerhout. En daarmee heeft ze titel "eerste baby van 2020 in de gemeente Noordwijk" in de wacht gesleept. Trotse ouders zijn Hannah en Ruud Alders, trotse broers zijn Younes (12), Illyas (10) en Jason (5)...

Na een heerlijk rustige oudejaarsavond met de ouders van Ruud dacht Jessy midden in de nacht dat het wel tijd was om te komen. Opa en oma waren nog niet zo lang weg, toen papa Ruud hun wakker belde en alledrie de zonen naar hun toebracht. En slechts een paar uurtjes later lag Jessy al heerlijk in de armen van haar moeder. Hannah en Ruud wonen nu 8 jaar in Noordwijkerhout. Ruud is afkomstig uit Noordwijk, Hannah komt van oorsprong uit Heerlen. Ze werken beide bij 's Heerenloo Voorhout. 

Een aantal adverteerders van Blik Op Noordwijk en Blik Op Noordwijkerhout hebben de kersverse ouders verrast met wat presentjes. Keurslager Krijn van der Bent, Keurslager KootGildeslagerij KleinVan Delft Groente en FruitSuzanne's FeestshopStoffig Stel, Kiwi Kids, en Landgoed Tespelduyn hebben met biefstukjes, waardebonnen en speelgoed de ouders en hun dochter Jessy goed in de watten gelegd. De ouders bedanken de ondernemers hartelijk voor hun attenties!

De redactie van Blik Op Noordwijk en Blik Op Noordwijkerhout feliciteren Ruud en Hannah nogmaals van harte met de geboorte van hun dochter Jessy!

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.