Datum: 27-09-2023 - 17:41
06
jan
'20
Buurtsportcoaches organiseren Sport in de wijk indoor.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Buurtsportcoaches organiseren Sport in de wijk indoor.

Sport in de wijk maakt al geruime tijd onderdeel uit van het programma van de buurtsportcoaches in de gemeente Noordwijk. In de schoolweken bezoeken de buurtsportcoaches op woensdagmiddag diverse speelpleintjes. Gedurende anderhalf uur hebben kinderen vrijblijvend de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse sport- en spelactiviteiten. In de maanden januari en februari...

hebben de buurtsportcoaches gekozen voor een indoor variant. Kinderen kunnen vanaf 8 januari tot en met 19 februari iedere woensdag deelnemen aan de sport- en spelactiviteiten die worden aangeboden. Deze activiteiten vinden plaats van 13.30 tot 15.00 uur in de sporthal op Sportpark Duinwetering in Noordwijk. Kinderen hoeven zich niet aan te melden om te kunnen deelnemen.

Voor vragen of meer informatie kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.