Datum: 26-02-2020 - 23:25
02
jan
'20
Ronald Heruer verkozen tot Noordwijker van het jaar 2020!
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Ronald Heruer verkozen tot Noordwijker van het jaar 2020!

Uit meer dan 30 genomineerden is door een vakkundige jury onder voorzitterschap van burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld de top 3 gekozen die kans maakten op de eretitel Noordwijker van het Jaar 2020. Tijdens het sponsordiner voorafgaand aan het 33ste Nieuwjaarsgala op donderdag 2 januari in Grand Hotel Huis ter Duin werd de winnaar bekend gemaakt...

Onderdeel van het gala is altijd de verkiezing van de Noordwijker van het Jaar. Een blijk van waardering aan al die mensen die zich gedurende langere tijd vrijwillig inzetten. De Noordwijker van het Jaar kan rekenen op een aantal leuke uitnodigingen voor diverse evenementen en vooral hopen we dat de winnaar andere vrijwilligers enthousiast maakt om zich ook in te zetten voor Noordwijk. De genomineerden waren Lisa Dol, Ronald Heruer en Koen Marijt. Uiteindelijk werd Ronald Heruer uitgeroepen tot Noordwijker van het jaar 2020 en ontving hij uit handen van Frans van der Veen, gala-organisator, en burgemeester Jon Hermans- Vloedbeld, voorzitter van de jury, de bijbehorende prijs.

Ronald Heruer Ronald is op tal van manieren groots inzetbaar als vrijwilliger in de Duin- en Bollenstreek. Na zijn bank carrière ging hij naar de Muze, waar hij sindsdien vele avonden als coördinator is te vinden. Daarnaast was hij één van de gezichten van het Visiter Centre Noordwijk. Daaruit ontstonden meerdere activiteiten, zoals gids op de eerste Hop On Hop Off bus en Noordwijk vertegenwoordigen op de vakantiebeurs tot de Open dagen bij Estec en de sportevenementen op het strand. Maar ook is hij vrijwillig actief bij de kleynkoor Academy, ZeepaanZee, landelijke Zonnebloem, Noordwijkse Ijsclub, Markt onder de Linden , Landgoed Calorama en Stichting KunstKlank. Ronald was en is ambassadeur en betrokken bij bescherming bollenvelden in de regio. In zijn oranje hesje wijst hij met andere vrijwilligers de toeristen het juiste pad te lopen. Ronald zelf zegt altijd: Niets is boeiender dan de mens, iedereen is verschillend en uniek.

De redactie van Blik Op Noordwijk feliciteert Ronald Heruer van harte met de titel 'Noordwijker van het jaar 2020'!