Datum: 26-02-2020 - 21:13
28
dec
'19
Noordwijks Nieuwjaarsconcert met koor Elan, Saxofoonkwartet 'Met Maten' en Harmoniekapel Crescendo.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Noordwijks Nieuwjaarsconcert met koor Elan, Saxofoonkwartet 'Met Maten' en Harmoniekapel Crescendo.

De 34e editie van het Noordwijks Nieuwjaarsconcert belooft zeer verrassend te worden. Voor u treden op het gemengd koor Elan uit De Zilk, het saxofoonkwartet “Met Maten” en het A-orkest van Harmoniekapel Crescendo. De samenwerking van het orkest met het koor en het saxofoonkwartet zal voor muzikale verrassingen zorgen. De presentatie wordt verzorgd door Leslie van Kruistum. Het concert vindt plaats op zondag 5 januari 2020 in Grand Hotel Huis ter Duin, Koningin Astrid Boulevard 5, Noordwijk aan Zee, een prachtige locatie voor een muzikaal feestje...

De toegangskaarten kosten € 12,50 p.p. inclusief een pauzedrankje. Informatie over de kaartverkoop vindt u op de website van Noordwijks Nieuwjaarsconcert onder de menuknop “Kaarten”.

De zaal gaat om 14:00 uur open en het concert begint om 14:30 uur. Na afloop van het concert bestaat de mogelijkheid om, onder het genot van een drankje, het nieuwe jaar in te luiden. Een mooie kans om nagenietend van het concert met de solisten, de leden van het koor en de leden van het orkest te proosten op het jaar 2020.