Datum: 28-09-2021 - 09:10
17
dec
'19
Workshops eBooks op je eReader in de Bibliotheek van Noordwijk
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Workshops eBooks op je eReader in de Bibliotheek van Noordwijk

Wil je graag e-books lezen op je e-reader? Maar weet je niet goed hoe je de e-books van de Bibliotheek erop krijgt? Dan is deze workshop iets voor jou!
Hoe download je een e-book van de Bibliotheek? En hoe krijg je dit boek dan uiteindelijk op je e-reader? Tijdens deze workshop wordt alles haarfijn uitgelegd...

Na deze workshop kun je zelfstandig inloggen bij de online Bibliotheek en boeken op een makkelijke manier uitkiezen en downloaden op je e-reader om te lezen. 
Kom je naar de workshop? Neem dan wel je lenerspas mee en het wachtwoord om in te loggen op de site van Bibliotheek Bollenstreek. Zo kunnen we direct helpen. Ook is het raadzaam om je eigen e-reader of laptop mee te nemen.

De workshop vindt plaats in de bibliotheek van Noordwijk op dinsdag 7 januari van 10:00-12:00 uur.

Deelname kan in alle vestigingen aan de balie van de Bibliotheek Bollenstreek geregeld worden en via de website www.bibliotheekbollenstreek.nl. Daar kun je ook kijken voor meer informatie over deze en andere cursussen.

Heb je een andere digitale vraag? Kom dan naar het digitale inloopspreekuur. In de bibliotheek van Noordwijk vindt dit spreekuur iedere dinsdag plaats van 14:00-16:00 uur. Inloop is gratis!

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.