Datum: 28-09-2021 - 09:48
17
dec
'19
Nieuwe voorstelling 'HELDEN' van De Makers Theater.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Nieuwe voorstelling 'HELDEN' van De Makers Theater.

Tijdens de 15e Muzikale Kerstwandeling lieten De Makers Theater een fragment zien van hun nieuwe voorstelling HELDEN. Deze voorstelling wordt na het succesvolle 'Anne Frank' opgevoerd op 9 en 10 mei 2020 in theater De Muze te Noordwijk...

Vrijheid
In tegenstelling tot de vorige voorstelling van stichting De Makers over het dagboek van Anne Frank is HELDEN een geheel nieuw verhaal. HELDEN wordt een voorstelling over herdenken, over het belang van vrede en wat we eraan kunnen doen om het te behouden. Een voorstelling waarin we op zoek gaan naar vrijheidshelden en de held in onszelf. 

HELDEN is aansprekend voor een breed publiek door de verschillende invalshoeken die worden gebruikt, de sterke beeldtaal en de toevoeging van beweging en zang. Kortom: totaaltheater dat raakt.

Deze preview trok veel belangstelling van zowel de wandelaars als van de bewoners van de locatie, het Woonzorgcentrum Jeroen en werd afgewisseld met het muziekduo Paul & Andrea.
Onder de klanken van heldhaftige muziek kwamen de acteurs op en sneden ze in de een aantal actuele onderwerpen/statements aan, die ze deelde met het publiek.
Zo werd het een boeiend en interactief fragment van de voorstelling en zeer goed uitgevoerd door de jongeren, die zeker naar meer smaakt.

De voorstelling HELDEN wordt opgevoerd op 9 en 10 mei 2020 in theater De Muze te Noordwijk. De kaartverkoop voor deze voorstellingen á €15 euro start op 6 januari 2020.

Foto's: Richard van Egmond.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.