Datum: 26-02-2020 - 22:29
14
dec
'19
Meerlandenfonds deelt 7 cheques (totaal 108) uit aan verenigingen en stichtingen gemeente Noordwijk.
Geschreven door meerlandenfonds

Meerlandenfonds deelt 7 cheques (totaal 108) uit aan verenigingen en stichtingen gemeente Noordwijk.

Tijdens een feestelijk event in het clubhuis van Tennisvereniging HBC in Heemstede waren donderdag 13 december heel veel vrolijke gezichten te zien. Wethouders van elf gemeenten uit de regio deelden namens het Meerlandenfonds cheques met mooie geldbedragen uit aan vrijwilligers van verenigingen en goede doelen. “Dit jaar ontvangen 108 clubs...

een mooie bijdrage uit het Meerlandenfonds. We hebben als bestuur bij de aanvragen gelet op degenen die zich inzetten voor een mooie en duurzame leefomgeving, vandaag en morgen,” zegt Angeline Kierkels, algemeen directeur van Meerlanden. “Deze vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze maatschappij. Zij dragen eraan bij dat het in onze regio fijn wonen, werken en recreëren is.

Ook Meerlanden werkt daar dagelijks aan mee, samen met gemeenten en hun inwoners, scholen en partners. Daarom steunen wij die talrijke initiatieven van goede doelen en verenigingen met ons Meerlandenfonds. Zo kunnen zij hun mooie werk blijven doen” Op www.meerlanden.nl/fonds staan alle stichtingen die een bijdrage uit het Meerlandenfonds hebben ontvangen.

Wethouders spreken waardering uit

Alle goede doelen en (sport)verenigingen die een bijdrage uit het Meerlandenfonds ontvingen, zijn actief in het verzorgingsgebied van Meerlanden. Namens alle gemeenten waren er burgemeesters en wethouders aanwezig bij de uitreiking om de cheques te overhandigen en hun waardering uit te spreken voor het goede werk dat de vrijwilligers doen. Namens de gemeente Noordwijk was wethouder Dennis Salman aanwezig. 

Meerlandenfonds on tour

Bij de keuze van de locatie voor de uitreiking, is voor het vierde achtereenvolgende jaar gekeken naar de mogelijkheden bij stichtingen/verenigingen die in de vorige editie een bijdrage hebben ontvangen uit het Meerlandenfonds. Dit jaar verhuisde het event daarom naar Tennisvereniging HBC in Heemstede. G-Tennisvereniging Smash maakt gebruik van dit complex met hun leden, die een verstandelijke beperking hebben. Vorig jaar ontving Smash een bijdrage uit het fonds voor hun mooie werk en dit jaar bood de vereniging aan om het event te huisvesten.

Bedragen die uitgereikt zijn in de gemeente Noordwijk:

De Breischool Noordwijk € 1000,-

De Zonnebloem De Zilk € 270,-

Stichting Kinderboerderij ’t Schaapsherdertje Noordwijk € 500,-

Zwemvereniging Noordwijkerhout € 731,20

Blaaskapel Nix Dus Noordwijkerhout € 799,-

Shantykoor 't Bollenhart Noordwijkerhout € 500,-

Stichting Met je Hart Noordwijkerhout € 700,-

Foto: PR Meerlanden

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Opruimen NSS