Datum: 15-08-2020 - 03:55
06
dec
'19
Dé Break-in box. Kraakt jouw (klein)kind de code?
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Dé Break-in box. Kraakt jouw (klein)kind de code?

Deze kerstvakantie speel je bij de Bibliotheek Bollenstreek een spannend spel. De break-in box. Ben jij 8 jaar of ouder en nieuwsgierig genoeg om een geheim te ontrafelen? Dan heb je in de kerstvakantie alle kans om een spel te spelen van een van de drie break-in boxen. Je kunt van 21 december t/m 4 januari me een groepje vrienden of familie in de vestigingen Lisse, Sassenheim of Noordwijk proberen...

de code te kraken van de break-in box Archeologie, Landschappen of AtlanikWall. Een superleuke en spannende ervaring!

Een break-in box is een soort omgekeerde escape room: je moet er namelijk niet úit maar ín zien te komen. En dat kan door het oplossen van een reeks vraagstukken. Via een aantal puzzels moet je een kist open proberen te krijgen en dan komen er nog meer raadsels uit die uiteindelijk tot de ontknoping leiden.

Kom ook naar deze escape room-ervaring. Leuk voor iedereen vanaf 8 jaar en ook voor volwassenen (ouders of opa’s en oma’s met kinderen). Je kunt met z’n tweeën meedoen maar ook met een groepje van maximaal 6 kinderen. Het spel duurt ongeveer 45 tot 60 minuten.

Doe je mee met dit spannende spel en neem je ook een moderne duik in de geschiedenis? Meer informatie en kaartjes zijn verkrijgbaar op www.bibliotheekbollenstreek.nl of ga naar een vestiging bij jou in de buurt.


Datum: 21 december t/m 4 januari
Locatie: Bibliotheek Bollenstreek vestiging Lisse, Noordwijk en Sassenheim
Prijzen: leden €1,50 – niet leden € 2,50

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)