Datum: 15-08-2020 - 03:18
05
dec
'19
Breek-de-Week bij Palliam: Teken je eigen ster.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Breek-de-Week bij Palliam: Teken je eigen ster.

Op woensdag 11 december kan je bij Palliam onder leiding van Thea van Schooten je eigen ster gaan tekenen. De sterren aan de hemel kennen een symbolische waarde. Al eeuwenlang wordt er gespeculeerd over hun oorsprong en betekenis. De ster staat in het algemeen voor licht en geboorte. Met Kerstmis staat de ster van Bethlehem dan ook symbool...

voor de geboorte van Jezus. Deze vijfpuntige ster is door alle tijden heen het symbool van de nieuwe mens. Waarom zou je nu een ster gaan tekenen? Bijvoorbeeld om in beeld te brengen wat je met Kerstmis ervaart. Zo’n eigen ster tekenen is een heel ontspannende bezigheid.

Deze teken-ochtend is naast het wekelijkse kopje koffie van Breek-de-Week. Je bent van 10.15 tot 11.30 uur hartelijk welkom bij Palliam, Nieuwe Zeeweg 75 in Noordwijk. Er zijn geen kosten aan verbonden, behalve een vrijwillige bijdrage voor het materiaal.

Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0612 08 34 23. Zie voor het volledige programma de website van Palliam.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)