Datum: 08-07-2020 - 05:51
03
dec
'19
Zing Nederlands Met Me in de bibliotheek van Noordwijk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Zing Nederlands Met Me in de bibliotheek van Noordwijk.

Zingen maakt gelukkig en samen zingen verbindt. Daarbij is het de ideale manier om snel Nederlands te leren wanneer je de taal nog niet zo goed spreekt. Twee redenen om op 14 december om 14.00 uur naar ‘Zing Nederlands Met Me’ te komen in de bibliotheek van Noordwijk...

Met nummers van onder andere Blöf, Jan Rot en Ramses Shaffy gingen eerdere edities van ‘Zing Nederlands Met Me’ van start. Onder leiding van zangeres/gitarist/dichter Helga huisjes zingen de bezoekers uit volle borst een uur lang liedjes van bekende Nederlandse artiesten.

‘Zing Nederlands Met Me’ is oorspronkelijk ontwikkeld als ‘De Gelukkig Zijn Sessies’ door de Ancienne Belgique (AB), het toonaangevende concertpodium in Brussel, in samenwerking met Theater van A tot Z. Geïnspireerd door Paradiso waarin mensen uit verschillende landen samen zingen onder de noemer Zing Nederlandse Met Me organiseert de bibliotheek in Noordwijk deze maand nog een bijeenkomst op zaterdagmiddag.

Zing samen met nieuwe bewoners en geboren Nederlanders een uur lang verschillende oude en nieuwe Nederlandstalige popliedjes. Gewoon omdat het gezellig is! Iedereen die Nederlands wil leren en/of lekker uit volle borst wil zingen is welkom.

De toegang is gratis, graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Datum: 14 december
Aanvang: 14.00 – 15.00 uur
Locatie: Bibliotheek Noordwijk, Akkerwinde 1A, 2201 MC Noordwijk

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)