Datum: 30-06-2022 - 06:20
03
dec
'19
Kerstconcert Crescendo dit jaar met MusicBLV.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Kerstconcert Crescendo dit jaar met MusicBLV.

Op zondagmiddag 15 December vindt het traditionele kerstconcert plaats van het B- orkest van Crescendo onder leiding van Ad Baljeu. Dit jaar samen met MusicBlvd. Het belooft dit jaar een zeer muzikale middag te worden in de Oude Jeroenskerk...

Ze zorgen beiden voor het goede muziekonderwijs in Noordwijk maar hebben nog nooit met elkaar een concert gegeven. Met de deelname van MusicBlvd aan het kerstconcert belooft het een zeer sfeervolle en afwisselende middag te worden. de leerlingen leveren met onder andere 'Violini di Mare' en de 'Musical-groep' zowel solistisch als samen een bijzondere bijdrage.

Ook de eigen blokfluitleerlingen van Crescendo leveren een super belangrijke bijdrage. Voor de meesten van hen is het hun eerste echte concert voor een groot publiek.

Het concert vindt plaats in de Oude Jeroenskerk aan de Voorstraat 44  in Noordwijk Binnen.  De toegang is gratis. Aanvang 15:30.

Foto: repetitie Crescendo met MusicBLV.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.