Datum: 25-09-2020 - 21:44
03
dec
'19
Camiel Boomsma en Club Classique verzorgen entertainment tweede Klamuze concert.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Camiel Boomsma en Club Classique verzorgen entertainment tweede Klamuze concert.

Op zondag 15 december vindt het tweede concert plaats in de concertenreeks van Klamuze. Niemand minder dan pianist Camiel Boomsma en het strijkkwintet Club Classique verzorgen de muzikale invulling van deze middag, Zo wordt er onder andere van Franz Liszt “Liebesträume” gespeelt, de compositie van Franz Schubert “Uit Vier Impromptu’s” wordt ten gehore gebracht en van Frédéric Chopin wordt een Piano Concert .Nr.2 gespeeld...

Vanaf 14:00 uur zijn de gasten welkom in Grand Hotel Huis ter Duin en om 15:00 uur begint het concert.

Camiel Boomsma – pianist Wanneer Camiel Boomsma speelt, dan vertelt hij een muzikaal verhaal. Hij wordt geprezen door internationale pers en publiek voor zijn opmerkelijke volwassenheid, zijn uitzonderlijke mooie klank en zijn unieke toucher. Camiel Boomsma heeft op vele grote nationale en internationale podia en series opgetreden, waaronder het Concertgebouw in Amsterdam, het prestigieuze Schloss Elmau, de Meesterpianisten-serie in theater Heerlen, Teatro la Fenice in Venetië, Het Grachtenfestival Amsterdam, St.John’s Smith-square in Londen, en hij trad op live op tv-programma’s zoals ”Vrije Geluiden” van VPRO.

Club Classique - strijkkwintet Club Classique is een muzikaal netwerk van jonge mensen en soms wat oudere, eigenwijze maar vooral bevlogen musici. Club Classique ontwikkelt nieuwe concepten om klassieke muziek te combineren met andere kunstvormen. Door concerten te presenteren op ongebruikelijke locaties en projecten ook online te presenteren, verkent zij de grenzen van de klassieke muziektraditie. Myrthe Helder en Rada Ovcharova spelen de op de viool. Emylyn Stam toont haar muzikale kunsten op de altviool. Leonard Bessling speelt de cello en Lucia Mateo Calvo speelt de contrabas.

Het concert in Huis ter Duin vangt aan om 15.00 uur, de zaal is open vanaf 14.00 uur. Kaarten kosten 35,00 euro (inclusief parkeren, garderobe en consumpties) en zijn verkrijgbaar en te reserveren bij de receptie van Grand Hotel Huis ter Duin 071-3651290. Online kaarten kopen kan via www.klamuze.nl

Over Stichting Klamuze De Stichting Klamuze (Klassieke Muziek aan Zee) organiseert sinds 1993 jaarlijks buiten de zomerperiode klassieke concerten en een jazzconcert in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Een vijf tal muziekstukken die zich op een zondagmiddag in de maanden november, december, februari, maart en april plaatsvinden. De combinatie van jong talent en ervaren musici zijn de muzikale ingrediënten voor een mooie zondag. De stichting Klamuze financiert haar kosten met gelden van partners, donateurs en begunstigden. Bekijk het volledige programma van het seizoen 2019/2020 op www.klamuze.nl.