Datum: 03-07-2020 - 18:48
30
nov
'19
De kerstactie Rocking Up X-mas nu ook in Noordwijk!
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

De kerstactie Rocking Up X-mas nu ook in Noordwijk!

Binnenkort staan de nationale feestdagen voor de deur. Nog meer dagen van vrolijkheid, liefde, gezelligheid, maar ook van geven, goed doen en aandacht voor elkaar. Maar wat als je niets of weinig te geven hebt? Wat als je elk dubbeltje om moet draaien om alle eindjes aan elkaar te kunnen knopen iedere maand?...

Wat als je afhankelijk bent van de voedselbank om je gezin fatsoenlijk te kunnen voeden? Dan zijn de ‘nationale feestdagen’ eerder een bron van stress, teleurstelling en verdriet. Helaas is dit voor veel gezinnen, zelfs in Nederland, de bittere realiteit.

De actie Stichting Rocking Up X-mas heeft als doel het organiseren van een jaarlijkse rond kerst terugkerende actie waarbij gezinnen die een moeilijk jaar achter de rug hebben, of afhankelijk zijn van de voedselbank, een steun in de rug krijgen tijdens een periode die belangrijk is voor familie.

Ze zullen dit jaar maar liefst 1.000 gezinnen, verdeeld over 20 locaties, gaan verrassen met een luxe kerstpakket, zodat ook zij kunnen genieten van een heerlijk kerstdiner. Daarnaast zullen de pakketten aangevuld worden met lokale uitjes voor het gezin, speelgoed en kerstdecoratie.

Voor het eerst ook in Noordwijk Dit jaar is ook Noordwijk actief betrokken geraakt bij het geweldige kerstpakketten initiatief. Locatiemanagers Debbie Huson en Mary-Lou Kruijer zullen 50 pakketten gaan verdelen over gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken in de regio Noordwijk.

Steentje bijdragen Ze kunnen uw hulp goed gebruiken! Ze zoeken nog mensen in de regio Noordwijk, die een winkel, restaurant of bedrijf hebben en die willen bijdragen aan een extraatje voor in het kerstpakket, om het een extra dimensie te kunnen geven. Want deze gezinnen hebben simpelweg de middelen niet voor een leuk gezinsuitje of uit eten gaan. Heeft u hier een idee over of kent u iemand die ze hierbij kan helpen? Laat het dan weten!

Kent u mensen of bedrijven die een financiële bijdrage willen leveren. Of mensen die op een andere manier een bijdrage zouden kunnen leveren? Stuur hen dan deze link toe: https://rockingupxmas.nl/noordwijk/

Daarnaast zijn ze nog op zoek naar vrijwilligers die naast het rondbrengen van de kerstpakketten, ook graag mee willen denken en werken om de eerste editie van Rocking Up X-mas Noordwijk tot een succes te maken! Bent u een organisatietalent, heeft u creatieve ideeën of kent u veel mensen? Laat het horen via de website: https://rockingupxmas.nl/noordwijk/ of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens Debbie Huson en Mary-Lou Kruijer en de rest van alle vrijwilligers van Rocking up X-mas alvast hartelijk dank voor uw hulp, steun en liefde. Geluk is mooier als je het deelt!

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)