Datum: 08-07-2020 - 05:37
29
nov
'19
Agenda Palliam: Sfeervol kerstconcert "Carols for Friends' en Labyrint wandelen langs de zee.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Agenda Palliam: Sfeervol kerstconcert "Carols for Friends' en Labyrint wandelen langs de zee.

SFEERVOL KERSTCONCERT 'CAROLS FOR FRIENDS' Op zaterdag 7 december is er in de Maria ter Zee kerk vanaf 15.00 uur een sfeervol kerstconcert. Hierin nemen de zangeressen van Carols for Friends je mee naar de middeleeuwen. De carols die ten gehore worden gebracht zijn eeuwenoud en hebben tot op de dag van vandaag...

nog steeds een enorme aantrekkingskracht. De Latijnse teksten worden gecombineerd met Gaelic, middeleeuws Engels en Frans. Tijdens deze avond neemt harpiste Liesbeth Vreeburg een centrale plek in. Uiteraard is er in het programma ook aandacht voor samenzang. De afsluiting is met een verstilde uitvoering van het traditionele Stille Nacht, Heilige Nacht. De betoverende melodieën en energieke dansritmes brengen je in de ultieme kerstsfeer.

Dit kerstconcert is een hartverwarmend initiatief van enthousiaste koorzangers Carols for Friends. Het wordt inmiddels voor de zesde keer in Noordwijk uitgevoerd. Dirigent Wouter Verhage weet er, samen met de zangers en musici, een onvergetelijke ervaring van te maken. Na afloop van het concert is er een glaasje warme glühwein. Het concert is in de Maria ter Zee kerk aan de Nieuwe Zeeweg 75 in Noordwijk en de bijdrage is € 5,-

BEZINNEN EN BEZIELEN IN HET LABYRINT LANGS ZEE Op maandag 2 december kan je samen met Nel Hogervorst langs zee een labyrint gaan wandelen. Zo’n labyrint brengt rust. Het laat je dingen zien die je eerst niet zag en het helpt om dichter bij jezelf te komen. Je kunt het labyrint vergelijken met de drievoudige weg van een pelgrim. Loslaten, ontvangen en toelaten. Op weg naar binnen laat je los wat je achter wilt laten. In het midden ontvang je. Weer naar buiten wandelend laat je toe wat je hebt gevonden. Door de wandeling ontstaat er ruimte om je grenzen te verleggen.

De start is om 13.30 uur met een kop koffie of thee bij restaurant De Duinrand, Duindamseweg 17 in Noordwijk. Deelnemen kost € 10,- (incl. twee consumpties).

Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 12 08 34 23. Zie voor het volledige programma en inschrijven de website van Palliam.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)