Datum: 02-06-2020 - 10:56
29
nov
'19
Eerste 'Spring op je fiets maand' was een groot succes.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Eerste 'Spring op je fiets maand' was een groot succes.

Het Fietsproject ‘Spring op je fiets’ is ontstaan om de Noordwijkse kinderen meer structureel te laten bewegen. Naast de activiteiten van het Sportbedrijf Noordwijk om kinderen buiten te laten spelen, op schoolpleinen, speeltuinen, sport in de wijk en de activiteiten via Sjors Sportief willen we aandacht besteden aan het fietsen...

Ga meer en beter fietsen, pak vaker de fiets en we geven voorlichting over veiligheid en verschillende fietsvaardigheden. De samenwerkingen die ontstaan rondom dit project zijn waardevol, om de boodschap met elkaar te brengen heeft meer effect. De kick off is in samenwerking met Edwin van der Sar foundation, Yos Lotens en de pumptrackbaan een groot succes. 50 Kinderen en ouders vonden het een leuke en leerzame activiteit, 40 peuters hebben het loopfietsparcours afgelegd.

De communicatie rondom het project met krant artikelen, posters, fietskranten, flyers, diploma’s en social media is een groot succes. We hebben veel kinderen en ouders bereikt. 150 peuters hebben meegedaan met de loopfiets clinic bij 8 verschillende kinderdagverblijven. Met een grote glimlach volgden de peuters het parcours! Bedankt allemaal voor het mede mogelijk maken van deze 1e fietsmaand.

In het voorjaar zijn we weer terug! Doen jullie dan weer mee?

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)