Datum: 02-06-2020 - 11:42
29
nov
'19
Tafeltennis clinic voor 55+ bij TOV.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Tafeltennis clinic voor 55+ bij TOV.

Opnieuw zal bij TOV een tafeltennis clinic worden georganiseerd voor 55+ ers. Aanleiding is het succes van de clinic die Bettine Vriesekoop heeft gegeven in oktober tijdens het EK Tafeltennis. Om 55+ers wederom in de gelegenheid te stellen kennis te maken met tafeltennis als een gezonde sport voor ouderen...

heeft TOV een top tafeltennisser, Kento Nomura, bereid gevonden om een clinic te komen geven. Kento is niet alleen een tafeltennisser op hoog niveau, maar ook een goede en enthousiaste trainer die ieder op zijn eigen niveau kan begeleiden.

Deze clinic zal gegeven worden op zaterdag 14 december van 14.00 tot ca. 17.00 uur, met tussendoor een gezellige pauze. De clinic zal plaatsvinden in de eigen accommodatie van TOV aan de Nieuwe Zeeweg 73 te Noordwijk naast de Maria ter Zee kerk.

Graag van te voren aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)