Datum: 02-06-2020 - 10:48
28
nov
'19
Zakelijk verbinden aan Noordwijk door te beleven en te ervaren.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Zakelijk verbinden aan Noordwijk door te beleven en te ervaren.

Aansluitend op de beurs IBTM World in Barcelona ontving Noordwijk Marketing afgelopen weekend 10 meeting planners uit Engeland, Finland, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. Zij werden onthaald met een persoonlijk welkom van wethouder toerisme Roberto ter Hark en een mooi programma...

speeddates in Breakers Beach House, powerkiten op het strand, een hotelrondleiding op de step, een ‘Space dag’ met een bezoek aan Space Expo en ESA ESTEC en een avond Amsterdam. Op deze manier maakten de meeting planners op inspirerende wijze kennis met congresdestinatie Noordwijk.

Sandra Nonhebel, productmanager zakelijke markt: ‘Noordwijk biedt zakelijk een prima alternatief voor Amsterdam en is daarnaast door de korte afstand ook heel goed met elkaar te combineren: een congres in Noordwijk met een activiteit in Amsterdam. Onze gasten waren verrast door de veelzijdigheid van Noordwijk en het compacte werd als zeer prettig ervaren, met de meeste faciliteiten zoals hotels, restaurants en winkels op loopafstand’.

Grootschalige congressen Zakelijke meeting planners zijn gewend om wereldwijd locaties te bekijken op geschiktheid voor congressen of grote events. Zij worden daarom regelmatig uitgenodigd door Noordwijk Marketing voor een bezoek aan Noordwijk. Niet alleen de congreszalen en hotels worden getoond, juist ook het strand, de duinen en de mogelijkheden voor buitenactiviteiten en excursies worden ervaren.

Voor veel internationale meeting planners blijkt Noordwijk dan een ideale uitvalsbasis voor een congres. Door de samenwerkende hotels en bedrijven, de vele mogelijkheden die de omgeving biedt en de korte reisafstand naar Leiden, Amsterdam en Schiphol.

Noordwijkse samenwerking Het kennismakingsweekend is mede mogelijk gemaakt door de volgende Noordwijkse bedrijven: Hotels van Oranje, Grand Hotel Huis ter Duin, NH Conference Centre Leeuwenhorst, Radisson Blu Palace Hotel, Space Expo, ESA ESTEC/Space Tours Noordwijk, Jonker Travel, Brouwer Tours, Koninklijke Beuk, Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)