Datum: 09-07-2020 - 04:09
16
nov
'19
Sinterklaas zet voet aan wal op Noordwijkse strand (foto's + filmpje).
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Sinterklaas zet voet aan wal op Noordwijkse strand (foto's + filmpje).

Sinterklaas is aangekomen in Noordwijk! Op een koud maar zonnig strand kwam sinterklaas aan met de boot van de KNRM Noordwijk. Na het ontvangst door burgemeester Hermans-Vloedbeld met haar kleindochters en Cees van Wijk, voorzitter van de Noordwijkse Ondernemers Vereniging, probeerde sinterklaas...

zich een weg te banen richting podium op het Gat van Palace. Honderden kinderen probeerden Sinterklaas een handje of een mooie tekening te geven. De Pietenband zorgde voor de muzikale omlijsting met gezellige sinterklaasliedjes.

De sinterklaasintocht eindigt vanmiddag in de Kerkstraat in Noordwijk-Binnen. Rond 13.00 zal Sinterklaas ontvangen worden op het plein bij de Bruna door Krijn van der Bent, voorzitter van de winkeliersvereniging Noordwijk-Binnen en Cees van Wijk. Een optreden verzorgt door leerlingen van Gymnastiek- en Sportvereniging DOS zal dan nog plaatsvinden. Het slotakkoord wordt verzorgd door de Pietenband. Het programma duurt tot 13.30 uur.

Klik hier voor een filmpje van de Pietenband

 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)