Datum: 23-10-2021 - 15:43
08
nov
'19
Commissaris van de Koning Jaap Smit ontsteekt kerstboom Huis ter Duin (foto's en filmpjes).
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Commissaris van de Koning Jaap Smit ontsteekt kerstboom Huis ter Duin (foto's en filmpjes).

Vanavond is traditiegetrouw de kerstboom van Huis ter Duin ontstoken. Vele bekende Nederlanders hebben de eer gehad om de kerstboom te ontsteken zoals Dirk Kuyt en Jochem Myjer, maar vanavond was de eer voor de commissaris van de koning Jaap Smit....

De boom heeft een hoogte van ruim 17 meter en is het decor voor vele foto's van bewonderaars. Dagen wordt er aan gewerkt om ruim 100.000 lampjes in de boom te hangen. De ontsteking van de grote kerstboom voor Grand Hotel Huis ter Duin is een jaarlijks terugkerende traditie. Vele genodigden genieten mee als half november de kerstperiode wordt ingeluid. 

Na een inleiding van Stephan Stokkermans, Managing Director, gaf Jaap Smit een speech, waarna het tijd was om af te tellen en op de knop te drukken. Onder het genot van een hapje en een drankje was het nog lang gezellig vertoeven in Huis ter Duin.

Klik hier voor de speech van de Commissaris van de Koning Jaap Smit

Klik hier voor het filmpje van het ontsteken van de kerstboom

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.