Datum: 18-01-2020 - 22:49
06
nov
'19
Spetterend vrijwilligersfeest nieuwe gemeente Noordwijk. Ben jij vrijwilliger? Meld je aan!
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Spetterend vrijwilligersfeest nieuwe gemeente Noordwijk. Ben jij vrijwilliger? Meld je aan!

Op 4 december vindt het Vrijwilligersfeest 2019 plaats voor alle vrijwilligers van de gemeente Noordwijk. Het belooft een fantastische avond te worden met de voorstelling ‘Winterhotel’, uitgevoerd door Stichting de Passie. Na de voorstelling vindt de uitreiking van de vrijwilligersprijzen plaats. Voor het eerst organiseren Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk met elkaar een vrijwilligersfeest....

We willen de vrijwilligers van de gemeente Noordwijk bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Het is fantastisch om te zien hoeveel er wordt gedaan. Mooie reden voor een feestje toch? Cultuur Verbindt draagt ook haar steentje bij om het jaar van de Cultuur feestelijk af te sluiten. Hiervoor is speciaal een film gemaakt die we op het feest ook laten zien.

Ook is het nog mogelijk om een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie/ vereniging te nomineren voor een vrijwilligersprijs. Doe dit vóór 20 november, dan ben je nog op tijd. Meer informatie hierover vind je op de website van Welzijn Noordwijk.

Ben je vrijwilliger en actief in de gemeente Noordwijk en lijkt het je leuk om erbij te zijn? Meld je dan aan via de website van Welzijn Noordwijk of bel 06-40237165.