05
nov
'19
Prinsenbekendmaking CV de Noortukkers.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Prinsenbekendmaking CV de Noortukkers.

Terwijl de geruchtenstroom op gang begint te komen, is het moment bijna aangebroken, waarmee aan alle speculaties een eind wordt gemaakt. Op zaterdag 16 november zal de nieuwe Doorluchtige Hoogheid zijn identiteit prijsgeven voor dit carnavaleske 52ste jaar. Dit gebeurt traditiegetrouw tijdens een gezellige feestavond op het Northgo College. De zaal gaat om 20.30 uur open. Allereerst is het de beurt aan de jeugd...

Zoals ieder jaar hebben zij weer een thema bedacht en na een spectaculaire act zal het Jeugdprinsenpaar 2019/2020 zich bekend maken.

Om 22:41 uur is het eindelijk zover, de PKC (Prinsen Keuze Commissie) zal onthullen wie de opvolger wordt van Prins Velo en zijn Prinses Caro. Een geweldig optreden wordt verzorgd door de Gebroeders Rossig! Met eigen nummers als: ‘Links, rechts, voor terug’ en ‘Wij gaan après-skiën’, aangevuld met gezellige feestmedleys zullen ze er zeker een feestje van maken.

De entree bedraagt € 5,- voor niet leden. Leden hebben gratis toegang. Kent u een baby die geboren is in de periode van 4 tot en met 18 november? Geef die dan op voor 20 november als 11/11 baby 2019 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..