Datum: 28-09-2021 - 10:12
05
nov
'19
Fluks Korfbal langs de deuren met amaryllisbollen.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Fluks Korfbal langs de deuren met amaryllisbollen.

Zaterdag 9 november komen de leden van Fluks korfbal tussen 10:00 en 15:00 uur langs de Noordwijkse deuren om mooie amaryllisbollen op pot te verkopen. De actie, die de clubkas een welkome impuls geeft, wordt al ruim 40 jaar georganiseerd en is voor veel Noordwijkse inwoners een begrip. De bollen, die met de juiste verzorging rond de kerstdagen tot bloei komen, kosten € 3,50 per stuk...

Per set van 3 betaalt u €10,00. We proberen heel Noordwijk te bezoeken, maar mochten de bollen voor het afronden van de wijken op zijn dan wordt de actie eerder afgesloten. Wilt u verzekerd zijn van bollen, reserveer deze dan door op de website van Fluks het formulier in te vullen. De bollen worden dan op maandag 11 november bij u thuisgebracht.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.