Datum: 30-01-2023 - 13:22
28
okt
'19

Film 'Cultuur en Vriendschap' van Harmoniekapel Crescendo Noordwijk in première.

Zondagmiddag was er onder grote belangstelling de première van de film "Cultuur en Vriendschap" van Harmoniekapel Crescendo in theater De Muze, compleet met rode loper.  Eerst konden de aanwezigen genieten van een super optreden van Muziekvereniging St. Jeanne d'Arc Noordwijkerhout met o.a. Radar Love van Golden Earring, gevolgd door de Harmonie Crescendo Noordwijk zelf met o.a. een prachtige medley van The Lion King...

Na een drankje in de pauze was het dan tijd voor de film. Het verhaal van een wethouder die in het kader van de fusie van de gemeente en Cultuur & Vriendschap 1 muziekvereniging wilde hebben. Dat viel eerst even niet mee, want iedere kern van de gemeente Noordwijk heeft zijn eigen eigenschappen en gewoontes. Prachtige beelden en inzage van de 4 kernen in Noordwijk.

Script, regie en productie: Jos van Varik

Opnamen en montage: Multimedia ’s Heerenloo

Projectleiding: Manon Tissing
Rollen leden verenigingen uit gemeente Noordwijk
Bewoners gemeente Noordwijk

Zondag 17 november beleeft Noordwijkerhout de première in Jozefkerk om 14:00 uur.
Zondag 24 november beleeft de Zilk in de Duinpan de première om 14:00 uur.

Kaarten voor de andere voorstellingen zijn te bestellen via de website van Noordwijk Ticket en kosten €7,50 per stuk. Op de website van 'Film Fanfare Noordwijk' kunt u alle informatie vinden over de totstandkoming van het project.

Foto's: Richard van Egmond.

{gallery}12035{/gallery}

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.