Datum: 26-02-2020 - 20:34
25
okt
'19
Tsjechov@Sea beleeft try-out in Huis ter Duin.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Tsjechov@Sea beleeft try-out in Huis ter Duin.

Onder leiding van Martine Zeeman was gisteravond de try-out van de theaterproductie Tsjechov@Sea. Een avondvullend programma waarin u op reis wordt genomen door een drietal eenakters in de klassieke setting van Grand Hotel Huis ter Duin...

De Dame met het Hondje, De Beer en Het Aanzoek vormen een tragikomisch drieluik, waarin het menselijk onvermogen op humoristische wijze wordt verbeeld en bezongen binnen een setting die de tijdgeest van Anton Tsjechov vat en waarin thema’s van toen onveranderd blijken te spelen in het heden! In twee groepen worden de bezoekers mee genomen naar verschillende zalen waar de eerste twee eenakters gespeeld worden. Na een pauze worden de groepen samengevoegd voor de laatste eenakter waar Paul van Gorcum als 'Verteller' zijn rentree maakt als acteur.

Er zijn nog enkele kaarten te koop voor voorstellingen dit weekend. Vrijdagavond is uitverkocht. Tsjechov@sea speelt op zaterdag 26 oktober twee voorstellingen, om 14.00 uur en 20.00 uur, en op zondag 27 oktober om 14.00 uur.