Datum: 02-10-2022 - 20:56
24
okt
'19
Nationale Kunstweek bij Noordwijkse kunstenaars, RV Galerie & Atelier doet mee.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Nationale Kunstweek bij Noordwijkse kunstenaars, RV Galerie & Atelier doet mee.

Nationale Kunstweek van zaterdag 9 november t/m zondag 17 november bij Noordwijkse kunstenaars. RV Galerie & Atelier doet mee met de Nationale Kunstweek. Voor deze week zijn er workshops/demonstraties opgezet in verschillende disciplines. Dit jaar hebben we kunst hangen volgens het thema “Gewoon Groen”...

Diverse kunstenaars zoals Dakmar Scholten, Marita Zuurhout, Len Samsom, Frederike Simons en ons eigen werk hangt of staat er volgens dit thema.

Niet alleen divers werk, maar ook heel fraai om te zien. Kom vooral langs om deze bijzondere expositie te bekijken! Los van de expositie is er nog meer te doen bij RV Galerie & Atelier gedurende de Nationale Kunstweek. Zie hieronder het programma wat wij hebben opgezet om er een mooi feest van te maken. Meldt je aan voor een workshop naar keuze. Vol = Vol dus tijdig aanmelden is gewenst. Klik op de foto's voor het programma.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.