Datum: 21-09-2020 - 10:48
17
okt
'19
Sportbedrijf Noordwijk organiseert voor de gehele gemeente Noordwijk de ‘Spring op je Fietsmaand’.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Sportbedrijf Noordwijk organiseert voor de gehele gemeente Noordwijk de ‘Spring op je Fietsmaand’.

Waarom zou ik gaan fietsen? Er zijn heel veel redenen om te gaan fietsen. Het is bijvoorbeeld goedkoop, veilig en gezond. Er zijn genoeg redenen om de fiets te pakken. Ga op de fiets naar je sportclub, school of doe bijvoorbeeld boodschappen op de fiets. De voordelen van fietsen zijn waarschijnlijk groter dan je denkt! En daarom staat fietsen van 22 oktober tot 14 november centraal in de “Spring op je Fietsmaand”...

In samenwerking met de Van der Sar Foundation en Rabobank wordt op dinsdag 22 oktober de fietsmaand afgetrapt met een kick off voor kinderen van 4 tot en met 12. Kinderen kunnen tijdens de kick off op Duinwetering 105 vanaf 11.30 uur meedoen met activiteiten op de pumptrackbaan en een valclinic “zeker op je zadel”. Daarnaast worden er gedurende de maand een aantal fietstochten georganiseerd voor ouder en kind door de Buurtsportcoach.

Ook op de facebookpagina van Goed Bezig Noordwijk en op de website van Buurtsportcoach Noordwijk wordt aandacht besteed aan het fietsen, dus houd deze pagina’s ook goed in de gaten. Aanmelden voor de activiteiten van de Fietsmaand kan via de website van Sjors Sportief. Zien we jullie ook bij de activiteiten? En ga jij ook lekker fietsen de komende weken?