Datum: 08-12-2021 - 01:45
14
okt
'19
Volleybal: Novo heeft zich herpakt tegen Thor (met filmpje).
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Volleybal: Novo heeft zich herpakt tegen Thor (met filmpje).

Afgelopen zaterdag moest Thor uit Bergambacht als oude bekende het onderspit delven in Noordwijk. Na een paar jaar afwezigheid in de 3e divisie waren het bekende gezichten die tegenover elkaar in het veld stonden...

Novo wist vanaf het begin de scherpte in de services te krijgen en daarmee uit te lopen naar 12-7, daarna bracht Thor weerstand met harde services. Desalniettemin wist NOVO de draad op te pakken en de set naar zich toe te trekken met 25-20. Daarna raakten de Noordwijkers in een dipje en kon Thor gelijk oplopen en uiteindelijk een voorsprong nemen naar 19-23. Aan het einde van de set klonk het gezang van NOVO luidkeels door Sportpark Duinwetering. Maar Thor liet zich niet van de wijs brengen en hield de set in eigen hand met 21-25. Het gezang luidde wel het vervolg van de wedstrijd in. De 3e en 4e set gingen beide met 25-21 naar NOVO. Het volleybal was niet hoogstaand, maar de Noordwijkers waren toe aan een gewonnen wedstrijd en beleefde daar veel plezier aan.

Volgende week zaterdag 19 oktober om 15:30 mogen de heren Waterlanders uit Nieuwkoop ontvangen. Een team wat al jaren een vermakelijke wedstrijd oplevert tegen NOVO.

Via deze link is een impressie te zien van de wedstrijd.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.