Datum: 26-05-2020 - 09:24
20
sep
'19
Digitaal Inloopspreekuur in de bibliotheek.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Digitaal Inloopspreekuur in de bibliotheek.

In de Bibliotheek van Lisse, Oegstgeest, Noordwijk en Noordwijkerhout vindt iedere week een digitaal inloopspreekuur plaats. Hier kan iedereen terecht met vragen over het gebruik van internet, laptop of andere digitale vragen....

Er is deskundige begeleiding aanwezig en zij helpen bezoekers graag verder, ook kan er uitleg gegeven worden over bijvoorbeeld e-readers, smartphones of tablets. Het inloopspreekuur is gratis toegankelijk en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. Vooraf aanmelden is niet nodig. In de bibliotheek Lisse is het spreekuur op donderdag van 14:00-16:00 uur, in Oegstgeest op dinsdag van 14:00-16:00 uur, in Noordwijk op dinsdag van 14:00 – 16:00 uur en in Noordwijkerhout op dinsdag van 15:00-17:00 uur.

Loop gerust eens binnen. Voor digitale cursussen (bijv. Windows 10) kun je kijken op de website van Bibliotheek Bollenstreek.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)