Datum: 26-05-2020 - 07:44
18
sep
'19
Agenda Palliam: trainingsweekend en inspirerende P-talk over het 'Theater van het Leven'.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Agenda Palliam: trainingsweekend en inspirerende P-talk over het 'Theater van het Leven'.

Aangenaam! (Maak eens kennis met jezelf). Ben je nieuwsgierig naar jezelf? Echt nieuwsgierig? En, wil je bijvoorbeeld minder weerstand in je leven ervaren? Dan is het cruciaal om je eigen ‘ik-maker’ te kennen. Van 25 t/m 27 oktober is er bij Palliam een trainingsweekend...

dat in het teken staat van het verstevigen van je zelfvertrouwen. Gecertificeerd trainer Philo Hermans, ooit op zoek naar zichzelf, ontdekte hoe het brein werkte en kreeg handvatten aangereikt om er anders mee om te gaan. In dit weekend leer je hoe je met verstand de leiding kunt nemen over je eigen ikje zodat je niet langer in allerlei valkuilen loopt.

Daarnaast leer je wat energie geeft en wat energie kost. Bovendien is er ruimte om een vraag, een probleem of hinderpaal persoonlijk te bespreken. De ervaring leert dat je op zondagmiddag met een mogelijke oplossing naar buiten loopt. Ook is er voldoende tijd om te ontspannen of te genieten van strand en duinen. Kortom: zo’n weekend is een aangename kennismaking met jezelf, waarna je verfrist en energiek weer thuiskomt.

Je bent van harte welkom in het Palliam-huis aan de Nieuwe Zeeweg 75 in Noordwijk. Het weekend begint op vrijdag om 16.00 uur en eindigt op zondag na de lunch. Inschrijven kan via de website van Palliam.

De hoofdrol in het 'Theater van het Leven'. Op vrijdag 4 oktober geeft Jan Kieft om 19.30 uur een inspirerende P-talk over het ‘Theater van het leven’. Hoe wil jij later op je leven terugkijken? Heb je gedaan waarvoor je gekomen was of heb je er spijt van dat je vooral de wensen van anderen hebt gevolgd? Kom naar deze P-talk en ontdek het verschil – een winst die zich meteen uitbetaalt. Hij zet je namelijk op het spoor van werkelijke levensdoelen en met hem ga je op zoek naar je betere ik.

Ooit realiseerde Jan Kieft zich dat hij de gangmaker was op het verkeerde feest. Maar wat dan wel? Voor zijn nieuwe levenstaak werd alles in dromen, meditaties en een innerlijke stem aangereikt. Zijn motto: ontketen de leider van binnen, je leven is meer waard dan je denkt! Nu geeft hij o.a. lezingen waardoor je spelenderwijs meer lef krijgt om je ware zelf te ontdekken en te worden wie je werkelijk bent. En, om de innerlijke kracht van je zelfsturende, zelfscheppende en zelfhelende vermogen te ervaren. Het leven kent geen generale repetitie, maar als je goed kijkt dan weet je welke hoofdrol er voor je is weggelegd.

Deze P-talk is van 19.30 tot 21.30 uur en wordt gehouden bij Palliam, Nieuwe Zeeweg 73, Noordwijk. Inschrijven via de website van Palliam.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)