Datum: 26-05-2020 - 07:17
18
sep
'19
Hoedjesdag bij De Witte School.
Geschreven door de witte school

Hoedjesdag bij De Witte School.

Op dinsdagmiddag 17 september kwamen alle leerlingen en leerkrachten van De Witte School in de aula bijeen om te luisteren naar de plannen voor het nieuwe schooljaar. Alle aanwezigen droegen voor deze gelegenheid een hoedje of ander kleurrijk hoofddeksel. Nadat het schoollied was gezongen werden de plannen die door de directeur werden voorgelezen onder luid gejuich ontvangen door de leerlingen...

Een greep uit de plannen: Vanaf groep 3 is er vanaf heden voor elke leerling een Chromebook beschikbaar. Samen met Harmoniekapel Crescendo wordt er gewerkt aan een schoolproject over de ruimte, dat zal worden afgesloten met een muzikale voorstelling voor de ouders. Er wordt een sponsorloop georganiseerd door de leerlingenraad voor een nog nader te bepalen goed doel. Nadat de leden van de nieuwe leerlingenraad zich hadden voorgesteld volgden er drie hoeraatjes en gingen veel handen en hoedjes de lucht in. 

Het was een spontane happening met een vrolijke knipoog naar Prinsjesdag.

Foto: De Witte School.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)