Datum: 30-03-2020 - 00:07
12
sep
'19
Weggooien? Mooi niet!! Repair Café Northgo repareert graag!
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Weggooien? Mooi niet!! Repair Café Northgo repareert graag!

Stichting SIRE is op 9 september j.l. de campagne ‘Waardeer het, Repareer het’ gestart. Want wat doe je met een laptop die het niet meer doet maar waar nog wel veel gegevens op staan? Of met koffiezetapparaat die niet meer werkt? Of met een broek waar de zoom van los is? Weggooien? Mooi niet!...

Op zaterdag 21 september is er weer een Repair Café Northgo en dat sluit mooi aan bij de campagne van St. SIRE. In de Schietvereniging Blijf voor ’t Land aan de Johanna van Hoornstraat 8 draait het op 21 september weer allemaal om repareren. Vanaf 14:00 uur bent u weer van harte welkom bij het Repair Café Northgo.

Tussen 14:00 en 17:00 uur staan diverse vaklieden klaar: elektriciens, een naaister en een ICT-er helpen gratis bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en diverse materialen zijn aanwezig. Neem je kapotte spullen mee van thuis zoals broodroosters, lampjes, platenspelers, kleding, speelgoed, computers, printers, etc ... alles wat het niet meer doet, is welkom.

De vaklui in het Repair Café weten bijna altijd raad. We gooien met zijn allen zo ontzettend veel weg en dat is vaak helemaal niet nodig. Door repareren te promoten, wil het Repair Café Northgo bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. En ook voor de eigenaren van de spullen scheelt het geld als er geen nieuw apparaat aangeschaft hoeft te worden. Goed voor uw portemonnee en het milieu.

Het Repair Café brengt ook buurtbewoners op een gezellige manier met elkaar in contact. Als je samen met een tot dan toe onbekende buurtgenoot een lamp, een dvd-speler of een broek hebt gerepareerd, bekijk je die persoon toch anders als je hem of haar de volgende keer op straat tegenkomt. Samen repareren kan leiden tot heel leuke contacten in de buurt.

Het Repair Café Northgo organiseert iedere 3e zaterdag van de maand een gezellige repareer bijeenkomst.

Kijk ook op onze website van Repair Café Northgo of volg ons op Facebook en twitter. Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-52585310.

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Opruimen NSS