Datum: 29-03-2020 - 23:29
12
sep
'19
Agenda Palliam: Begroet het goddelijke in jezelf en mantra zingen.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Agenda Palliam: Begroet het goddelijke in jezelf en mantra zingen.

Op woensdag 18 september komt vanaf 19.30 uur de bekende auteur (o.a. Happinez) en psycholoog Vincent Duindam vertellen over hoe je jezelf beter kunt leren kennen. Wat is de mens? Een biologisch wezen vol driften? Het resultaat van zijn omgeving? Een optelsom van gedachten, gedragingen, conditioneringen?...

We zijn dat allemaal, maar tegelijk ook weer veel meer dan dat. Duindam houdt een pleidooi voor een meer mystieke benadering van onszelf en onze wereld. Het westerse mensbeeld geeft uitdrukking aan dat ‘meer’ en verrassend genoeg wijst dat in de richting van vrijheid. Daarom helpt het om af en toe eens na te denken over de diepere dimensies van wie je bent en wat je drijft.

Vincent Duindam geeft in deze P-talk herkenbare en actuele voorbeelden uit de psychologie en religie. Het helpt om jezelf spiritueel beter te leren kennen, wat je meer gelukkig en vrij kan maken.

Nieuwe Zeeweg 75 in Noordwijk. De avond duurt tot 21.30 uur en de bijdrage is € 5,-.

MANTRA ZINGEN IN DE ROEF

Op maandag 16 september geeft Ellen Spaargaren van 19.30 tot 21.30 uur de eerste mantra workshop na de zomer in de Roef (naast de Bartholomeuskerk in Voorhout). Een mantra is een enkel woord, een zin of soms een gedicht dat wordt gezongen om je gedachten tot rust te laten komen. Je focust je eigenlijk op iets groters dan jezelf zodat je positieve energie krijgt. Je wordt gedragen door de woorden die gezongen worden. Het leuke is daarbij dat je eigenlijk niet hoeft te kunnen zingen, meer dan je stem is niet nodig. Alle dagelijkse beslommeringen glijden naar de achtergrond. Er is alleen maar NU en het volop genieten daarvan. Ben je benieuwd of dit ook iets voor je is? Kom het eens uitproberen. Je bent van harte welkom!

De bijdrage is € 5,-.

Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 12 08 34 23.

Zie voor het volledige programma en inschrijven de website van Palliam.

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Opruimen NSS